PC-patch Fallout: New Vegas nu beschikbaar | Gamer.nl

PC-patch Fallout: New Vegas nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch (1.1) lost verscheidene problemen op. Zo worden onder meer grote performanceproblemen met DirectX opgelost, moeten spelers geen last meer hebben van corrupte DLC of savedata en zijn een aantal gamecrashes verholpen. Dit zijn slechts een paar van de verbeteringen, de complete lijst is onder meer hier te vinden. Of deze patch ook beschikbaar wordt gesteld voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is nog niet bekend.

Postapocalypstische wereld

Fallout: New Vegas verscheen op 22 oktober voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. In New Vegas worden spelers losgelaten in een postapocalyptisch Nevada en moeten zij zien te overleven. Spelers kunnen mi ies aannemen of de wereld vol gevaren en geheimen verkennen. New Vegas is ontwikkeld door Obsidian Entertainment, de studio die eerder onder meer Alpha Protocol en Neverwinter Nights 2 maakte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou