PC- en PS4-versies Cyberpunk 2077 ontvangen nieuwe update

PC- en PS4-versies Cyberpunk 2077 ontvangen nieuwe update

De pc- en PlayStation 4-versies van Cyberpunk 2077 hebben een update ontvangen die diverse bugs moet oplossen.

Een van de belangrijkste problemen die hotfix 1.04 oplost, is dat de flitseffecten die zogenaamde 'braindances' moeten simuleren, minder vaak voorkomen en ook vloeiender zijn. Eerder deze week claimden diverse journalisten dat de effecten epileptische aanvallen konden triggeren.

Verder moet de patch allerlei andere bugs oplossen, die hier te lezen zijn. De patch moet zo snel mogelijk op Xbox One verschijnen.

Ondanks dat het internet vol staat met meldingen van spelers die bugs ervaren in Cyberpunk 2077, is de game een succes voor ontwikkelaar CD Projekt Red. Op zijn website meldt het bedrijf dat de game via reserveringen al meer heeft opgebracht dan dat de ontwikkeling en marketing heeft gekost.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren die hele eerste BD missie doorlopen. Vanaf het begin dat je die disco binnenloopt tot dat je weer vertrekt, wat een meesterwerk!

0

De game is te groot voor een PS4. Red Dead 2 heeft bv veel mooiere graphics maar deze game is veel minder complex qua graphics. Ze willen iets verkopen voor de oude gen wat niet mogelijk is. Maar omdat daar 90% van de verdiensten zitten moeten ze wel, op dit moment tenminste. En omdat de focus voor consoles ligt om hem draaiende te krijgen op de oude gen, is de next gen ook slecht. De game draait alleen goed op de pc en Stadia schijnt ook te verrassen. Met een next gen update zal de game geen grote sprong maken, of ze moeten er echt een hele grote upgrade van maken. Dat laatste hoop ik want dit is gewoon niks! Qua consoles valt deze game tussen wal en schip en dat zie je aan de user reviews. Had een jaar gewacht en had er een dedicated PS5 versie van gemaakt. Dan waren er nog steeds veel lagere verkoopcijfers dan een PS4 versie maar de game had de hype dan waar kunnen maken. Met het gevolg dat de game, net als bv GTA V, veel langer goede verkoopcijfers zou hebben. Nu is het een en al negativiteit wat de verkoopcijfers niet ten goede gaat komen, helemaal op lange termijn. Bugs neem ik voor lief, vind ik persoonlijk niet erg omdat je weet dat er, zoals nu, de ene na de andere update komt om dit op te lossen. De graphics, die zijn gewoon dramatisch op old en next gen. En dan heb ik het HDR verhaal nog achterwegen gelaten.

0

Aanbevolen voor jou