PC- en PS3-spelers Portal 2 kunnen samen spelen | Gamer.nl

PC- en PS3-spelers Portal 2 kunnen samen spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om de gratis PC-versie te downloaden moeten PS3-eigenaars hun PlayStation Network- en Steam-account koppelen. Niet alleen kunnen spelers van beide platforms in de coöperatieve modus met elkaar gamen, ook chatten is mogelijk. De savebestanden van de PS3-versie worden net als die van de PC-versie opgeslagen in de Steam Cloud, zodat die niet compleet verloren gaan wanneer bijvoorbeeld de PS3 kapot gaat.

Coöp

Portal 2 is het vervolg op het succesvolle Portal dat bijgesloten zat bij The Orange Box. In Portal 2 is het de bedoeling om portalen in de muur te schieten zodat de speler op een plek kan komen die die anders niet zou kunnen bereiken. In tegenstelling tot het eerste deel is er naast de singleplayer ook een coöpmodus bevatten waarin puzzels speciaal voor twee personen zijn gemaakt. De coöpmodus krijgt twee speciale personages om mee te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou