PC- en PS3-gamers kunnen misschien samen spelen in Portal 2 | Gamer.nl

PC- en PS3-gamers kunnen misschien samen spelen in Portal 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De applicaties van Valve kunnen met elkaar via verschillende platformen communiceren. Zo moeten spelers coöperatief het spel kunnen doorlopen vanaf verschillende platformen. Als het goed loopt met deze cro -platform-functionaliteit, kijkt Valve waarschijnlijk naar andere titels waarmee dit ook mogelijk is. Op de vraag of deze samenwerking ook met Xbox 360 mogelijk is, antwoordt Valve: "Er zijn momenteel geen plannen voor, maar Microsoft is nu aan zet".

Portaal

Portal 2 is een first-person-puzzelspel waarin spelers met behulp van twee verschillende portalen in verschillende levels een uitgang moeten vinden. Door de portalen op tactische locaties te plaatsen, één portaal vormt de ingang de andere de uitgang, zijn vijanden uit te schakelen of routes te vinden naar schijnbaar onbereikbare gebieden. Portal 2 komt in 2011 uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou