Nieuws
Little Orpheus

Pc- en consolerelease van Little Orpheus uitgesteld

Content zou ongepast kunnen zijn op dit moment

Geschreven door Michel Musters op
De pc- en consolerelease van Little Orpheus is uitgesteld - de game komt nu op een nog onbekende nieuwe datum uit.

Little Orpheus verscheen in 2020 al voor Apple Arcade, maar zou gisteren eigenlijk ook uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Uitgever Secret Mode en ontwikkelaar The Chinese Room laten echter weten dat de huidige situatie rondom de Russische invasie van Oekraïne men heeft doen besluiten de release uit te stellen. Hoewel de game geen echte gebeurtenissen refereert, vrezen de bedrijven dat bepaalde content op dit moment niet gepast is. Een nieuwe datum is nog niet gegeven.

Little Orpheus speelt zich af in de jaren 60. Waar de mensheid probeert een man op de maan te krijgen, duikt Ivan Ivanovich met een verkenningscapsule - de Little Orpheus - via een vulkaan richting de kern van de aarde. Drie jaar later keert hij terug en claimt hij de aarde te hebben gered. Het spel vertelt wat er in de tussentijd met Ivanovich is gebeurd.

Dat resulteert in een kleurrijke sidescroller geïnspireerd door klassieke films als Flash Gordon en The Land that Time Forgot. De game bevat platformelementen en toegankelijke puzzels, alsmede een soundtrack van BAFTA-winnares Jessica Curry en Jim Fowler. De console- en pc-versie bevat de extra bonusepisode A Rush of Onion to the Head.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grote uitbreiding voor Back 4 Blood aangekondigd Valve verhelpt joystick-drift op Steam Deck met patch
0

Reacties op: Pc- en consolerelease van Little Orpheus uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.