PC-demo Homefront nu verkrijgbaar | Gamer.nl

PC-demo Homefront nu verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo, die verkrijgbaar is via Steam, gaat gepaard met een korting op de PC-versie. De game is tot 27 juni op Steam verkrijgbaar met vijftig procent korting en wordt tot dan aangeboden voor 24,99 euro. Hoewel THQ dit bestempelt als een speciale actie, zijn er verschillende winkels in Nederland die de first-person shooter voor een vergelijkbaar bedrag aanbieden.

De studio achter Homefront, Kaos Studios, is onlangs gesloten door THQ. De Homefront-serie wordt ondergebracht bij de nieuwe Montreal-studio van de uitgever. THQ meldt verder dat iedere medewerker die zijn baan verloor als gevolg van de reorganisatie mag solliciteren voor een functie binnen deze studio, of bij studio's gevestigd in Austin en Vancouver. Kaos maakte naast Homefront ook Frontlines: Fuel of War.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou