PC-demo Colin McRae: Dirt 2 vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo schotelt de speler twee evenementen uit het volledige spel voor. Het eerste evenement heet Trailblazer en plaats de speler achter het stuur van een Mitsubishi Eclipse GT op het Marokkaanse terrein. Hierin moet zo snel mogelijk van A naar B worden gereden en moeten venijnige haarspeldbochten en ruig terrein worden getrotseerd.

Mexico

Het tweede evenement heet Landrush en geeft de speler de mogelijkheid om te racen op het Ensenada Port circuit in Baja California, Mexico. Hierin neemt de speler plaats achter het stuur van een West Coast Choppers Stuka Trophy Truck en gaat hij de strijd aan met 7 tegenstanders op een parcours vol met sprongen en heuvels.

Verder is er een benchmark-modus in de demo inbegrepen, om te kijken of het systeem van de speler sterk genoeg is om het spel, dat gebruikt maakt van DirectX 11, soepel te spelen. De PC-versie van Colin McRae: Dirt 2 ligt vanaf 3 december in de winkelschappen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou