Regisseur Paul Verhoeven, bekend van films als Robocop, Starship Troopers en Zwartboek, hint in een interview met MTV naar één van zijn volgende projecten. De film is volgens Verhoeven gebaseerd op een game die zich afspeelt in 1914 en heeft invloeden van Hitchcock en Indiana Jones. Verhoeven wil de titel van de game echter niet prijsgeven.

Website Slashfilm denkt dat het gaat om The Last Express, een avonturengame uit 1997 van Jordan Mechner, dezelfde man die Prince of Persia heeft bedacht. De game speelt zich namelijk af in 1914 en werd door CNN beschreven als een mix tussen Indiana Jones en Alfred Hitchcock.

The Last Express

The Last Express speelt zich af op de Orient Express in 1914, enkele dagen voordat de Eerste Wereldoorlog losbarst. De gamer speelt als Robert Cath, een Amerikaanse dokter die tussen Parijs en Constantinopel reist. Cath wordt gezocht door de Franse politie en moet in de trein op zoek naar een vriend die hem misschien kan helpen. Zodra hij op de trein stapt belandt Cath echter in een wirwar van verraad, leugens, samenzweringen, romantiek en moord.