Pathfinder-update No Man's Sky met buggy's en online is nu uit | Gamer.nl

Pathfinder-update No Man's Sky met buggy's en online is nu uit | Gamer.nl

Vandaag heeft Hello games alle inhoud van de Pathfinder-update voor No Man's Sky bekendgemaakt. Behalve landvoertuigen worden ook de graphics verbeterd, wordt de PS4 Pro ondersteund en krijgt de game veel nieuwe content.

De landvoertuigen, genaamd Exocrafts, zijn onderdeel van de base building en dienen om landschappen te scannen en ze sneller te ontdekken. Er zijn drie soorten exocrafts, met ieder een eigen voordeel, zoals snelheid of vuurkracht. De voertuigen kunnen verder uitgebouwd worden voor meer efficiëntie.

De update maakt het ook mogelijk om elkaars basis te bezoeken. Via Steam Workshop wordt het nu ook gemakkelijker om een basis na te maken en veertig nieuwe onderdelen breiden de opties voor het bouwen ervan uit.

Daarnaast worden een aantal visuele aanpa ingen toegevoegd. Zo worden textures van een hoge resolutie, HDR en betere lichteffecten beschikbaar. PS4 Pro bezitters profiteren van de mooie graphics en 4K-ondersteuning.

Tot slot kunnen nu meerdere schepen worden gekocht en worden opgeslagen. Schepen worden nu gesorteerd op kwaliteit en ook is er een aantal nieuwe wapens beschikbaar.

Kijk op de website van No Man's Sky voor de volledige lijst van de inhoud en visuele vergelijkingen van de Pathfinder-Update. Zowel gebruikers op PS4 en op pc kunnen de update nu downloaden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou