Pathé toont op 28 juli eSports-documentaire | Gamer.nl

Pathé toont op 28 juli eSports-documentaire | Gamer.nl

Op 28 juli is in zeven Pathé-bioscopen de documentaire All Work All Play: The Pursuit of eSports Glory te zien. Dat meldt de bioscoopketen middels een persbericht.

De documentaire, gemaakt door Patrick Creadon, volgt verschillende deelnemers van het negende seizoen van de 'Intel Extreme Masters' , een globale Esports-tour.  Hierna is een Starcraft II-wedstrijd te zien: "Na de vertoning van deze boeiende documentaire op dinsdag 28 juli in zeven bioscopen van Pathé is een live game event te zien, waarin profe ionele StarCraft II spelers het tegen elkaar opnemen. Het commentaar is van de bekende ESL shoutcasters James ‘Kaelaris’ Carrol en Yoan ‘Todd’ Merlo, onder leiding van host Sean Charles.".

23 augustus

Deze screening is een initiatief van de gamesector van Pathé en wordt opgevolgd door een tweede documentaire, op 23 augustus. Dan is eSports Live: ESL One Cologne Counter-Strike: Global Offensive te zien, waarin meerdere teams "strijden om de prestigieuze titel van ESL One Champion. Het commentaar bij dit live event is van YouTube-sensatie Soe Gschwind-Penksi (SOEMBI). "

Beide films worden in de volgende bioscopen getoond:

Pathé Arena (Amsterdam ZO), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Scheveningen (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen en Pathé Tilburg.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou