Patent wijst op gamecontroller van Google

Patent wijst op gamecontroller van Google

Er is een patent gevonden van Google waarin een gamecontroller wordt beschreven.

Het patent draait specifiek om het notificatiesysteem in de controller. De controller geeft via audio of via een visualisatie een melding wanneer spelers een bericht binnenkrijgen, een uitnodiging voor een multiplayersessie krijgen of wanneer een highscore van de speler wordt verslagen.

Het patent is in oktober 2018 vastgelegd, maar is wel een uitbreidingen op een in 2014 vastgelegd patent. Waar Google de controller voor wil gebruiken is niet bekend, maar het bedrijf lijkt zich steeds meer te willen mengen in de game-industrie. Google deed al tests met zijn gamestreamingservice Project Stream en waarschijnlijk onthult het bedrijf volgende week meer tijdens de Game Developers Conference. Mogelijk duikt de controller daar ook op.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus het is eigenlijk gewoon een Playstation controller die je privacy aantast.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Vind zelf deze positie van de linker stick juist minder prettig. Maarja we hebben allemaal onze eigen voorkeuren.

0
test

@MelvinChowder Mee eens, heb lange vingers en vrij grote handen dus vingertoppen raken elkaar nog wel eens tijdens een intens potje gamen met deze stick posities.

0

Aanbevolen voor jou