Nieuws

Patent voor stand-alone Switch Joy-Con gevonden

Voor een nieuwe versie van de Switch?

Geschreven door Michel Musters op
Fans hebben een patent voor een stand-alone Switch Joy-Con gevonden.

Het patent voor de controller werd al in 2018 vastgelegd door Nintendo, maar international geregistreerd in april 2020. In het patent zijn diverse illustraties te zien van een nooit uitgebracht type Joy-Con.

De huidige Joy-Cons kunnen aan de Switch zelf vastgeklikt worden, maar de Joy-Cons in het patent zijn losstaand. Het is niet duidelijk of Nintendo van plan is deze Joy-Cons ooit daadwerkelijk te produceren.

Fans speculeren dat het type Joy-Con gebruikt kan worden bij een eventuele versie van de Switch die alleen op televisie aan te sluiten is en dus niet als draagbare console gebruikt kan worden. Dit is echter louter speculatie en nooit bevestigd door Nintendo. Het bedrijf kwam vorig jaar wel met de Switch Lite, een versie van de console die juist niet aan de televisie gekoppeld kan worden.

Vorige maand deden er wel geruchten de ronde dat Nintendo aan een nieuwe, krachtigere versie van de Switch werkt. Deze console zou begin volgend jaar moeten verschijnen. Ook dit is nog niet bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Call of Duty: Warzone-operator Morte verschijnt vandaag Square Enix heeft geen plannen voor meer Kingdom Hearts op Switch
0

Reacties op: Patent voor stand-alone Switch Joy-Con gevonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.