Op het Amerikaanse PlayStation-weblog heeft de community manager van de ontwikkelaar van Resistance 2 de details vrijgegeven voor de nieuwe patch van Resistance 2.

Het belangrijkste wat verholpen is, is dat voor de mensen die online hun personage in ervaringspunten gereset zagen, hun punten weer terugkrijgen. Ook zullen de ervaringspunten die de speler verdiend heeft na de resetting bij deze score opgeteld worden.

Verder zijn er nog wat problemen met Trophies opgelost, alsmede een aantal andere problemen omtrent singleplayer en multiplayer. Voor een volledig overzicht kijk je hier. De patch zal op 26 januari verschijnen en automatisch gedownload worden als je het spel op of vanaf deze datum opstart.

Op dit moment is ontwikkelaar Insomniac Games bezig om het mogelijk te maken dat ook de voortgang van het personage van de tweede speler op te slaan is. Dit was eerder niet mogelijk, omdat de toenmalige firmware van de PlayStation 3 dit niet ondersteunde. Aangezien dit ondertussen wel het geval is, zal deze mogelijkheid snel toegevoegd worden.