Patch voor pc-versie van Deathloop uitgekomen

Patch voor pc-versie van Deathloop uitgekomen

Arkane heeft een patch uitgebracht voor de pc-versie van Deathloop. De framedrops die sommige spelers ervaren, worden daar overigens niet mee opgelost.

De patch lost wel een bug op waarbij sommige achievements niet werden ontgrendeld voor pc-gamers. Ook wordt bij crashes nu een duidelijkere beschrijving gegeven wat er precies gebeurt. Sommige crashes worden namelijk veroorzaakt doordat spelers een CPU hebben die niet aan de minimale systeemeisen voldoet, of waarbij extensies die noodzakelijk zijn om de game te draaien worden geblokkeerd door software.

De patch lost nog niet de problemen op die sommige pc-gamers ervaren in verband met framedrops. Sommige gamers melden sinds release dat ze de beelden van het spel vaak zien 'stotteren'. Pc-gamers speculeren dat dit komt door de aanwezige DRM-software Denuvo. In een post op Steam laat de ontwikkelaar weten deze problemen nog altijd te onderzoeken.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de loop te doorbreken. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 5 en pc.

deathloop

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou