Patch voor pc-versie Batman: Arkham Knight wordt nu getest | Gamer.nl

Patch voor pc-versie Batman: Arkham Knight wordt nu getest | Gamer.nl

De interim patch voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight is bijna af en gaat nu een testfase in. Met de patch zou het spel beter moeten draaien, ook krijgen gebruikers meer grafische opties. Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment laat op zijn blog weten dat de patch over enkele weken verwacht wordt.

De uitgever gaf in juli aan dat de patch in augustus uit had moeten komen, mogelijk wordt dit iets later. Op zijn blog zet Warner Bros. de verbeteringen die de patch met zich mee gaat brengen.

Arkham Knight moet beter draaien op pc's door bijvoorbeeld het gebruik van het werkgeheugen en de videokaart te optimaliseren. Verder krijgen spelers meer opties om de graphics in te stellen.

Ook zouden verscheidene bugs met de pc-versie verholpen moeten zijn. Zo verhelpt de patch een bug waarbij sommige textures een lage resolutie hadden en haperingen als het spel op een mechanische harde schijf (HDD) draaide.

Framerate
Spelers kunnen door de patch onder andere de framerate aanpa en: het maximale aantal frames per seconde is op 30, 60 of 90 te zetten, schrijft de uitgever. Voorheen was de framerate vergrendeld op 30. De minimaal vereiste AMD-videokaart voor Batman: Arkham Knight is de Radeon HD 7870 met 2 gigabyte videogeheugen.

Warner Bros. geeft aan dat het team de patch aan het testen is, maar ook nog werkt aan de inhoud van de seizoenspas en lo e updates zoals de foto-modus.

Uit de schappen
De pc-versie van Batman: Arkham Knight had last van een lage framerate en draaide zelfs op sterke systemen niet goed. De verkoop van de pc-versie werd hierom gestaakt. Rocksteady en Nvidia lo en de problemen samen op. Batman: Arkham Knight komt naar verwachting in het najaar weer beschikbaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou