Patch voor multiplayer Halo: The Master Chief Collection | Gamer.nl

Patch voor multiplayer Halo: The Master Chief Collection | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Al sinds de lancering kampt de game met matchmaking-problemen. Het is de bedoeling dat de nieuwe patch de problemen definitief oplost.

Eerder zijn er al twee andere patches verschenen die de multiplayer moeten verbeteren, maar de problemen zijn nooit helemaal verdwenen. Bij de lanceringen duurde het zoeken naar matches in multiplayer voor sommigen spelers minstens twintig minuten en bij anderen werkt de optie in zijn geheel niet. Het kwam ook voor dat spelers, wanneer er eenmaal een match was gevonden, weer terug in het hoofdmenu worden geplaatst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou