Patch voor Master Chief Collection verbetert opnieuw matchmaking | Gamer.nl

Patch voor Master Chief Collection verbetert opnieuw matchmaking | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch heeft een omvang van 523 MB en voert verbeteringen door bij het vinden van matches met andere spelers. Bij de teamselectie wordt hierbij meer gelet op de balans tu en twee teams op basis van het niveau van individuele spelers. Verder is de matchmaking verbeterd wanneer twee of meer spelers samen een team zoeken.

De patch van vorige week was ook al gericht op de matchmaking en moest onder meer de wachttijden verkorten. Spelers zien door die patch ook meer informatie, zoals hoe ver het matchmakingproces gevorderd is. Zij kunnen bovendien anderen niet meer uit dit proces halen, waardoor dit vaker succesvol kan worden afgerond.

De volledige patch notes zijn te lezen op Halo Waypoint.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou