Patch voor Mass Effect: Legendary Edition maakt 'relay jumps' stiller

Patch voor Mass Effect: Legendary Edition maakt 'relay jumps' stiller

Er is een nieuwe patch voor Mass Effect: Legendary Edition zorgt er voor dat een zogenaamde 'relay jump' minder hard geluid maakt.

De sprongen in de ruimte om snel op een andere plek uit te komen kunnen al jaren op klachten van Mass Effect-spelers rekenen die vinden dat het teveel geluid maakt. Door het onlangs uitgekomen Mass Effect: Legendary Edition nam het aantal klachten hierover weer toe.

De nieuwe patch maakt deze sprongen een stuk stiller, tot de opluchting van veel spelers. De patch lost ook andere zaken op en voegt opties toe, zo valt op de officiële blog te lezen. Zo kan de taal van de gesproken dialogen en ondertiteling nu los gekozen worden en zijn er wat problemen met Achievements en Trophies die niet ontgrendeld worden opgelost.

Mass Effect: Legendary Edition bevat remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle dlc.

Mass Effect: Legendary Edition

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nooit last van gehad eigenlijk. Ik kan me voorstellen dat als je met een koptelefoon speelt dat het vrij irritant kan zijn als een bepaald geluid niet in balans is met de rest.

0
test

Fijn dat ze hier nu iets aan doen, aangezien dat relay jump filmpjes echt 20% harder is dan de rest van het geluid. Maar dit is al iets waar veel over geklaagd werd in het orignele spel

0

Aanbevolen voor jou