Patch voor Marvel's Avengers lost 'meer dan duizend problemen' op

Patch voor Marvel's Avengers lost 'meer dan duizend problemen' op

Een nieuwe patch voor Marvel's Avengers lost volgens de makers "meer dan duizend problemen" op.

"Patch V1.3.0 is de eerste grote patch sinds lancering en lost meer dan duizend problemen op waar we de afgelopen twee weken op zijn gestuit dankzij jullie, van bugs die je progressie stoppen tot grafische problemen", zo valt op de officiële website te lezen. Daar staat ook een uitgebreide lijst met alle bugs die worden opgelost.

De ontwikkelaar laat daarnaast weten dat toekomstige patches zich meer gaan richten op het toevoegen van quality-of-life-elementen. Ook staat er features op de planning die uit feedback van spelers zijn ontstaan.

Marvel's Avengers verscheen begin deze maand op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Eind dit jaar komt de game ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S uit. Mensen die de game op deze generatie consoles hebben, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden met grafische verbeteringen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dan mag je je toch officieel kapot schamen dat je iets gereleased hebt met zoveel bugs?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@mhnl1979 Heb je nooit Skyrim gespeeld bij release? Had je moeten doen. Lachen man.

0

@mhnl1979 Jij snapt duidelijk niet hoe een groot softwareproject werkt. Tegelijkertijd is het ook dom dat ze dit zo naar buiten brengen, juist omdat ze zouden moeten weten dat mensen die niet met softwareontwikkeling werken niet weten dat 1000 fouten wel meevalt in zo'n groot project. Het klinkt veel, maar je kunt denken aan zaken zoals kleine grafische glitches op hele specifieke plekken in een map, performance improvements, taalfouten, audio bugs, etc.

0

Dit is waarom ik eigenlijk niks meer day 1 koop. De first day players zijn de QA-testers, die zijn er niet om te genieten, die zijn er om bugs te reporten. Pijnlijk.

0

Aanbevolen voor jou