Nieuws
Kirby 64

Patch voor Kirby 64 op de Switch verschijnt volgende week

Teruggaan naar eerdere savegame straks niet meer nodig

Geschreven door Jari Klapwijk op
Het probleem dat ervoor zorgde dat spelers niet verder konden in de Nintendo Switch Online-versie van Kirby 64 wordt volgende week verholpen.

Dat vermeldde het bedrijf op Twitter. "Er is een bug gevonden in Kirby 64: The Crystal Shards voor Nintendo 64 - Nintendo Switch Online die er onder bepaalde omstandigheden voor kan zorgen dat spelers niet verder kunnen komen. Begin volgende week zullen we hier een patch voor uitbrengen. Onze excuses voor het ongemak," aldus Nintendo.

De bug zorgt ervoor dat spelers moeten terugkeren naar een eerdere savegame. Het gebeurt wanneer Kirby in een onderwaterlevel geraakt wordt door een vijand. Het is dan mogelijk dat hij permanent in een animatie vast komt te zitten die afspeelt wanneer hij door een vijand wordt geraakt. Vervolgens kan de speler niets meer doen.

Kirby 64: The Crystal Shards is sinds 20 mei speelbaar via het uitbreidingspakket van Nintendo Switch Online. De game verscheen oorspronkelijk in 2000 op de Nintendo 64. Hoewel de game 3D-elementen bevat, is het toch vooral een sidescrolling platformer vergelijkbaar met eerdere Kirby-games op de NES en SNES. Kirby kan zeven verschillende moves kopiëren, maar kan er wel twee in zijn buik opslaan om ze te combineren.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt exclusieve PlayStation VR2-content' Demo Mario Strikers: Battle League nu beschikbaar
0

Reacties op: Patch voor Kirby 64 op de Switch verschijnt volgende week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.