Rockende mensen hadden het zwaar de afgelopen tijd. Ondanks het geniale Guitar Hero II voor de Xbox 360 konden ze niet zo hard rocken als ze wilden, aangezien bij een behoorlijk aantal mensen de whammy bar voor de extra punten niet werkte. Activision liet ons gisteren nog weten dat het geen hardware-probleem was, maar dat overactieve anti-cheatsoftware ervoor zorgde dat de whammy bar soms vreemd kon doen.

In datzelfde nieuwtje zei Activision dat er aan een patch gewerkt werd en dat deze "binnen enkele weken" zou verschijnen. Activision heeft echt flink doorgewerkt en vandaag is dan ook al de patch automatisch te downloaden zodra Guitar Hero wordt opgestart. De whammy bar werkt weer perfect en het rock-gehalte in Nederland wordt weer flink omhoog gekrikt.

Voor de mensen die eens op een speciale manier met Guitar Hero aan de slag willen, kijk eens bij onze prijsvraag waar een exclusieve Gamer-gitaar gewonnen kan worden. Bekijk hier trouwens hoe onze eigen Frans en Stefan rocken met de Gamer-gitaar.

Keep on rockin'