Patch voor Fez offline gehaald om problemen | Gamer.nl

Patch voor Fez offline gehaald om problemen | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

De langverwachte patch lost verschillende bugs op in de game. Sommige van deze bugs veroorzaakten juist kapotte savebestanden, naast crashes en stukken waar spelers keer op keer dood gingen. Spelers hebben maanden moeten wachten op deze patch, maar Fish belooft dat het dit keer niet zo lang zal duren: "We proberen uit te zoeken wat er mis ging en pakken het zo snel mogelijk aan. Dus dit keer in minder dan twee maanden."

Fish zegt niet te snappen dat de bug in de patch niet ontdekt is tijdens het testen. Als oplo ing draagt hij aan dat mensen de system cache van hun Xbox 360 moeten leeggooien. Daarmee zouden problemen weer opgelost moeten worden. Of er ook een oplo ing komt voor spelers bij wie de savegame dan nog steeds kapot is, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou