New Pork heeft als thema de stad en bevat meerdere routes door het riool om je vijanden van achteren te verrassen. Daarnaast kun je ook barricades opblazen om nieuwe wegen te openen.

Verbeteringen

Naast de nieuwe map voegt de patch enkele verbeteringen en wijzigingen toe aan het spel. Zo zijn meerdere klassen opnieuw gebalanceerd en is het voor de host van een online-wedstrijd niet meer mogelijk om spelers uit de wedstrijd te trappen. Spelers kunnen tijdens een wedstrijd ook niet meer overstappen naar het andere team als hierdoor een oneerlijke verdeling ontstaat.

De ontwikkelaar heeft ook een nieuw rangsysteem toegevoegd, waardoor de huidige leaderboards gereset gaan worden. Behaalde trofeeën en vrijgespeelde voorwerpen blijven wel intact. Een volledig overzicht van alle verbeteringen is te vinden op het Amerikaanse PlayStation blog.

Met het uitkomen van de patch moet ook een demo van Fat Princess op PlayStation Network verschijnen. Wanneer de patch en de demo beschikbaar komen, is nog niet bekendgemaakt.