Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

Bluepoint Games heeft de eerste patch voor de remake van Demon's Souls uitgebracht.

De update moet de game stabieler laten draaien op de PlayStation 5. Er zijn geen specifieke details gegeven over mogelijke bugs of stabiliteitsproblemen die zijn opgelost. Diverse spelers maken sinds de lancering van het spel echter al meldingen van haperingen op specifieke plekken in de game en zelfs crashes, dus mogelijk lost deze patch dat op.

Bluepoint laat daarnaast weten dat het luistert naar gamers en met hun feedback in het achterhoofd aan oplossingen voor problemen blijft werken. Vermoedelijk blijven er dus updates voor het spel uitkomen. Er wordt volgens de ontwikkelaar sowieso gewerkt aan een oplossing voor de glitch waarmee een enkele gouden munt gebruikt kan worden om heel krachtig te worden.

Demon's Souls - en andere games in het soulslike genre - staan bekend om hun uitzonderlijk hoge moeilijkheidsgraad. Demon's Souls luidde het nieuwe genre eigenhandig in, waarna ontwikkelaar FromSoftware doorpakte met de Dark Souls-games. De remake is zoals gezegd ontwikkeld door Bluepoint Games en beschikbaar op PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou