Nieuws
Demon's Souls

Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

Ontwikkelaar blijft luisteren naar fans

Geschreven door Michel Musters op
Bluepoint Games heeft de eerste patch voor de remake van Demon's Souls uitgebracht.

De update moet de game stabieler laten draaien op de PlayStation 5. Er zijn geen specifieke details gegeven over mogelijke bugs of stabiliteitsproblemen die zijn opgelost. Diverse spelers maken sinds de lancering van het spel echter al meldingen van haperingen op specifieke plekken in de game en zelfs crashes, dus mogelijk lost deze patch dat op.

Bluepoint laat daarnaast weten dat het luistert naar gamers en met hun feedback in het achterhoofd aan oplossingen voor problemen blijft werken. Vermoedelijk blijven er dus updates voor het spel uitkomen. Er wordt volgens de ontwikkelaar sowieso gewerkt aan een oplossing voor de glitch waarmee een enkele gouden munt gebruikt kan worden om heel krachtig te worden.

Demon's Souls - en andere games in het soulslike genre - staan bekend om hun uitzonderlijk hoge moeilijkheidsgraad. Demon's Souls luidde het nieuwe genre eigenhandig in, waarna ontwikkelaar FromSoftware doorpakte met de Dark Souls-games. De remake is zoals gezegd ontwikkeld door Bluepoint Games en beschikbaar op PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Griezelen met de nieuwe trailer van The Medium Nvidia wil RTX 3000-laptops uitrusten met AMD Ryzen 5000-processoren
0

Reacties op: Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.