Patch voor Dark Souls beschikbaar | Gamer.nl

Patch voor Dark Souls beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch was al eerder uitgebracht in Japan, maar moest tot op heden nog in Europa en de Verenigde Staten worden doorgevoerd. Met de verbeteringen aan de multiplayer moet het minder vaak voorkomen dat er geen andere spelers gevonden kunnen worden om mee te spelen. De volledige lijst met aanpa ingen is via website Pastebin te bekijken.

Met de update wordt ook de balans tu en de items en verschillende kla en aangepast. Zo zijn de spreuken binnen Sorcery over het algemeen sterker gemaakt en is de Pyromancer-kla e iets verzwakt. De Ring of Fog, die tot op heden als te sterk te boek stond, is nu aangepast zodat spelers die de ring dragen weer geselecteerd kunnen worden. Dat kon eerst niet. Ook is de frequentie van het Humanity-item verhoogd, deze zullen spelers nu aanzienlijk makkelijker kunnen verzamelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou