Patch voor consoleversie Fallout: New Vegas vrijgegeven | Gamer.nl

Patch voor consoleversie Fallout: New Vegas vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update bevat meer dan tweehonderd aanpa ingen aan de quests en scripting in het spel. Spelers die de patch geïnstalleerd hebben op hun PlayStation 3 of Xbox 360, doen echter melding van het feit dat er zich nog steeds veel problemen voordoen. Chris Avellone, senior designer van het spel, zegt dat het aantal fouten te wijten is aan "hoe grootschalig" de spelwereld is. Eind vorige week kwam de patch al voor de PC uit, op dezelfde dag dat het spel in de winkels kwam te liggen.

New Vegas

Fallout: New Vegas verplaatst zich van de oostkust naar de westerse uithoeken van de Verenigde Staten en heeft ook zijn oorspronkelijke ontwikkelaar Bethesda ingeruild. Het spel is ontwikkeld door Obsidian Entertainment, dat inmiddels een reputatie opgebouwd heeft voor het maken van vervolgdelen op titels van andere studio's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou