Activision heeft aangekondigd bezig te zijn met een patch, die een bug verhelpt in Call of Duty 2 voor de Xbox 360. De bug kan ervoor zorgen dat de savedata corrupt wordt en je voortgang in de game verloren gaat. Volgens Activision treedt de bug meestal op na het level Ridge 88, het tank level in de Engelse campagne.

Totdat er een patch uitkomt, kunnen gamers zelf een aantal dingen doen om het leed te verkleinen. Eén optie is om voordat COD2 wordt opgestart, in te loggen in je profiel. Hoewel dit geen waterdicht plan is, kan het helpen de kans op corrupte savedata te verkleinen. Voor de mensen die al last hebben van de bug en niet opnieuw het hele spel opnieuw willen spelen, heeft Activision cheat codes vrijgegeven die alle levels unlocken. De code gaat als volgt: houdt beide schouderknoppen ingedrukt terwijl achtereenvolgend op de D-pad links, links, rechts, rechts en knoppen Y, Y worden ingedrukt.

Of met de patch ook de bijzonder matige online opties en de lag worden verholpen is overigens niet bekend. Net als bij de PC versie zijn veel gamers ontevreden over het online gedeelte van de Xbox 360 versie van COD2.