Patch verraadt aankomende content NFS: Hot Pursuit | Gamer.nl

Patch verraadt aankomende content NFS: Hot Pursuit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een lezer van Eurogamer.net ontdekte de nieuwe Trophies bij toeval. De speler nam na het installeren van de patch drie foto's van de Lamborghini Countach waardoor er een nieuwe trophy werd vrijgespeeld. Bovendien kwam de naam Porsche vs. Lamborghini Pack daarbij naar voren. De website Xbox360Achievements.org heeft kort daarna Need for Speed: Hot Pursuit-pagina geüpdatet met elf nieuwe Achievements. Alle Achievements draaien rondom Porsches en Lamborghinis.

Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit kwam eind vorig jaar uit en gaat terug naar de oorsprong van de serie. Net zoals vroeger draait Hot Pursuit om de strijd tu en illegale racers in exotische bolides,en de lange arm der wet. Beide partijen kunnen wapens als electromagnetische pulsen en spijkermatten inzetten en daarbij kan de politie nog wegblokkades en helikopters inschakelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou