Patch Uncharted 2 zorgt voor problemen in multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het installeren van versie 1.08 kunnen spelers geen gebruik meer maken van 'The Lab' en 'Double Cash'. The Lab is een playlist voor de multiplayermodus van Uncharted 2 die af en toe in het weekend beschikbaar wordt gesteld. Tijdens deze weekenden is het mogelijk om met de Double Cash-optie dubbel zoveel geld te verdienen.

Ontwikkelaar Naughty Dog is zich bewust van de problemen die de patch met zich meebrengt en werkt op dit moment aan een oplo ing. Volgens woordvoerders van de ontwikkelaar kunnen spelers de oplo ing snel verwachten.

Uncharted 2

In Uncharted 2: Among Thieves keert avonturier Nathan Drake terug om het mysterie rondom Marco Polo op te lo en. Nathan kan, net als in het eerste deel, gebruik maken van een arsenaal aan wapens en vechttechnieken om zijn vijanden te verslaan. Naast de singleplayermodus biedt de game een multiplayermodus waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in ondere andere Team Deatchmatch en Capture The Treasure.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou