Patch Super Smash Bros. Ultimate verbetert online functionaliteit | Gamer.nl

Patch Super Smash Bros. Ultimate verbetert online functionaliteit | Gamer.nl

De nieuwe patch van Super Smash Bros. Ultimate heeft met name verbeteringen aangebracht bij de online functionaliteiten. Daarnaast komt de patch met aanpassingen voor verschillende personages evenals offline functies.

De 1.2.0 update heeft online verbeteringen aangebracht bij de Quickplay-modus. Voorheen hadden spelers problemen met de matchmaking in online lobby's. Spelers die specifieke voorkeuren gaven om geplaatst te worden in gevechten met regels van hun keuze, werden vaak in gevechten geplaatst met compleet andere regels. Nintendo heeft nu de prioriteit van de ingestelde regels opgeschroefd waardoor spelers aanzienlijk vaker in een lobby naar hun keuze worden geplaatst.

Nintendo benadrukt dat deze aanpa ingen er wel voor kunnen zorgen dat spelers langer moeten wachten totdat een lobby is gevonden waarin deze regels van kracht zijn. Daarnaast is het mogelijk dat spelers alsnog in andere lobby's worden geplaatst. Ook zijn er verbeteringen aangebracht bij het stabiliseren van de connectie in Battle Arena's.

Super Smash Bros. Ultimate

Naast de online aanpa ingen wordt met de patch ook de moeilijkheidsgraad van personages aangepast wanneer ze als willekeurige uitdagers verschijnen. Overigens komt de patch met gameplay-fixes, aanpa ingen in de balans van de game en voor de volgende personages: Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, Pac-Man, Duck Hunt-Duo en Isabelle.

Super Smash Bros. Ultimate

indien de speler in bezit is van een kopie van Pokémon: Let's Go Pikachu of Eevee is het vanaf nu ook mogelijk om de Spirits van Pikachu en Eevee te verkrijgen. Deze Spirits kunnen als zogenoemde Partner-Spirit worden gebruikt in de avontuurmodus World of Light.

Eerder brachten wij een review uit van Super Smash Bros. Ultimate waarin de game onder andere werd geprezen om zijn grote hoeveelheid aan content en vrijheid om te spelen zoals de speler dat wil.

Patch 1.2.0 is nu beschikbaar om te downloaden. Super Smash Bros. Ultimate is exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou