Gamers die al wel de pc-versie van Grand Theft Auto IV hebben gekocht, maar het nog niet (of nauwelijks) hebben gespeeld door vervelende bugs, kunnen nu opgelucht adem halen. De patch is namelijk vanaf afgelopen weekend te downloaden.

De patch neemt verschillende problemen onder handen, waaronder:

Geen crash meer na het scherm met juridische informatie;Verschillende verbeteringen aan de video-editor, waaronder betere benamingen voor de videoclips, verbeterde rendering kwaliteit en geluidseffecten;Probleem opgelost waarbij mensen met bepaalde gevoelige muizen niet konden bowlen;Probleem opgelost  voor ATI 1900 shadows;Probleem opgelost betreffende het opslaan van games in het geheugen;Multiplayer personage-settings worden opgeslagen;Ondersteuning voor DirectInput controllers (Gamers die door middel van een hack nu hun DirectInput controllers werkend hebben gekregen doen er verstandig aan om deze hack eerst te verwijderen alvorens de patch te installeren).Voorlopig zijn de problemen waarmee Grand Theft Auto IV (PC) kampte uit de lucht. Natuurlijk zullen er hier en daar nog wel wat kleine bugs zijn, maar de meesten van jullie zullen tijdens de kerstdagen een heerlijk onderkomen in Liberty City vinden.

Download de patch via Worthplaying of BigDownload. Met dank aan -=Dominator=- en Tycoonbotnew voor het melden van dit nieuws.