Patch PC-versie Crysis 2-demo verhelpt accountproblemen | Gamer.nl

Patch PC-versie Crysis 2-demo verhelpt accountproblemen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PC-versie van de demo kampte met grote problemen wanneer een nieuw account, dat benodigd is om de demo te kunnen spelen, aangemaakt moest worden. Correcte en werkende e-mailadre en werden niet geaccepteerd of waren zogenaamd al in gebruik. Ook het inloggen verliep niet probleemloos. Zo kwam ten onrecht de foutmelding dat er speciale karakters in de spelersnaam stonden of werd er helemaal geen melding gegeven wanneer het inloggen niet werkte.

Daarnaast is de melding "Pre Start to Begin" veranderd naar "Pre Enter to Begin" en wordt de Logitech G35-headset ondersteund. De patch wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd wanneer spelers het spel opstarten. De demoversie op Steam heeft op moment van schrijven nog geen patch ontvangen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou