Nieuws
fortnite

Patchnotes van Fortnite-update 11.50 bekend

Valentijnsdagevenement en glitchy animatie

Geschreven door Jolien Mauritsz op
De patchnotes voor de grote Fortnite 11.50-update zijn bekendgemaakt. Zo keert het Valentijnsdagevenement terug en worden de animaties in de game verbeterd.

Love and War, het Valentijnsdagevenement van Fornite, keert terug in de battle royale-game. Tijdens dit evenement kunnen spelers verschillende uitdagingen aangaan voor verschillende beloningen. Ook wordt er een nieuwe modus aan de game toegevoegd. Het gaat om de Search en Destroy LTM. In deze modus spelen twee teams van zes personen tegen elkaar. Een team moet ergens een bom plaatsen en het andere team moet de bom zien op te sporen, voordat die afgaat.

Verder zijn er een aantal bugs en glitches verwijderd in de update. Het grootste onderhoud wordt gepleegd aan de animaties in Fortnite. Bij deze update wordt het nieuwe Chaos Phycics-animatiesysteem in gebruik genomen. Echter hebben meerdere spelers al de nodige animatie-glitches met het nieuwe systeem opgemerkt. Wanneer deze nieuwe glitches opgelost gaan worden is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-klonen en Pikachu-beloning komen naar Pokémon Go Rockstar geeft gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online
0

Reacties op: Patchnotes van Fortnite-update 11.50 bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.