Patch maakt Dragon Age II voor PC grafisch mooier | Gamer.nl

Patch maakt Dragon Age II voor PC grafisch mooier | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bestand ter grootte van 1,08 gigabyte zal volgens BioWare de meeste huidige textures vervangen door textures met meer detail. Met name de omgevingen moeten er hierdoor mooier uit gaan zien. Om de voordelen van de update te kunnen ervaren, hebben spelers een videokaart nodig met een gigabyte aan geheugen. Als die videokaart ook DirectX 11 ondersteunt, is het grootste verschil te merken. Spelers kunnen de patch vinden op de website van BioWare of kunnen gebruikmaken van de updatefunctie in Steam.

Dragon Age II

Dragon Age II is het vervolg op de succesvolle RPG Dragon Age: Origins. Het verhaal draait om Hawke, een arme vluchteling die zich op weet te werken tot één van de belangrijkste personen in de wereld van Dragon Age. De speler volgt tien jaar van zijn leven en bepaalt hoe zijn mythe gecreëerd wordt. De keuzes van de spelers beïnvloeden het verloop van het verhaal en zorgen ervoor dat de wereld om hem heen verandert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou