Ghost of Tsushima: Director's Cut-patch werkt aantal bugs weg

Ghost of Tsushima: Director's Cut-patch werkt aantal bugs weg

Er zijn een aantal bugs in Ghost of Tsushima: Director's Cut weggewerkt met een nieuwe patch.

Het gaat om versie 2.09 die inmiddels online staat. Ontwikkelaar Sucker Punch liet via social media weten wat spelers oplossen met de patch. Het gaat voornamelijk om enkele crashes die sommige spelers ervaarden, alsmede een probleem met de Iki-vuurtorens. Ook is matchmaking in de Legends-modus verbeterd.

Sucker Punch geeft sinds de release van de Director's Cut van Ghost of Tsushima meerdere patches uit, waarmee onder andere de laadtijden van het spel zijn verbeterd en andere bugs zijn opgelost.

De Director's Cut bevat naast een compleet nieuw eiland in de vorm van Iki Island alle content uit de oorspronkelijke PlayStation 4-game, alsmede alle content die sindsdien is uitgekomen. Naast het nieuwe verhaal en de personages zijn er op het eiland nieuwe omgevingen om te ontdekken, nieuwe beschermende kledij voor Jin en zijn paard om vrij te spelen en nieuwe vijanden en minigames te vinden.

Op PlayStation 5 is de game daarnaast op meerdere vlakken verbeterd. Zo bewegen de lippen van personages nu juist mee met de ingesproken Japanse stemmen, wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ten volste benut, is er 3D-audio, een 4k-resolutie, framerates die 60 fps nastreven en verbeterde laadtijden.

De Director's Cut is los verkrijgbaar op PS4 (59,99 euro) en PS5 (69,99 euro), maar mensen die de PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima al hebben kunnen voor 20 euro naar de Director's Cut upgraden op PS4, en voor 30 euro op PS5. Daarbij kan alle opgeslagen progressie overgezet worden naar de Director's Cut, ook wanneer er van PS4 naar PS5 wordt overgestapt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iedereen heeft het over die Japanse lip-sync maar als je dan op Youtube kijkt naar de vergelijking van ps4-ps5 dan zit er bijna geen verschil tussen. Alleen de mond lijkt wat dichter op ps5 terwijl er wordt gepraat om te verbergen juist dat er geen japanse lip-sync is volgens mij :P

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 Ja, dat heb ik ook gezien. Ziet er prachtig uit! Bedoel echt de lip lync waar ik geen verschil in zie.

0
test

Deze game zal waarschijnlijk nooit een PC versie krijgen?! Indien iemand meer mocht weten hou mij zeker op de hoogte. Bedankt.

0

Aanbevolen voor jou