Patch Fallout: New Vegas komt binnenkort | Gamer.nl

Patch Fallout: New Vegas komt binnenkort | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch ligt momenteel bij Sony en Microsoft. Die bedrijven moeten de update nog testen en vervolgens uitbrengen. Een patch voor de PC is al verkrijgbaar via Steam. De update is beschreven als ‘veelomvattend’, en werkt onder andere een saveprobleem op de Xbox 360 weg.

Het over het algemeen positief ontvangen New Vegas kreeg kritiek om de lange laadtijden en verschillende bugs. Ook heeft het spel last van zogenoemde ‘gamefreezes’. Met de update moeten een aantal van deze klachten verhelpen.

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas is de opvolger van het in 2008 uitgekomen Fallout 3. De game is net als zijn voorganger een RPG met first-person shooter-elementen waarin keuzevrijheid een grote rol speelt. De game is op 21 oktober van dit jaar uitgekomen voor PC, Xbox 360 en Playstation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou