Patch F1 2010 in behandeling bij Microsoft en Sony | Gamer.nl

Patch F1 2010 in behandeling bij Microsoft en Sony | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ons team heeft hard aan de patch gewerkt en en het resultaat is dat we nu intern alle tests hebben afgerond. De patch is nu ingediend bij Microsoft en Sony, voor alle drie de platformen. Zodra deze door het certificatieproces heen is, kunnen jullie hem downloaden. Hou onze forums, Facebook en Twitter in de gaten en dan weet je wanneer het zover is", zo valt te lezen op het officiële forum van de uitgever.

Welke aanpa ingen Codemasters met de patch precies doorvoert is niet bekend. Eerder deze maand werd al wel een voorlopige lijst van verbeteringen vrijgegeven. De update moet onder meer de saveproblemen binnen het spel oplo en, evenals de fouten die optreden bij pit stops. F1 2010 kwam eind vorige maand uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou