Patch Assassin's Creed: Unity verschijnt vandaag, is 6,7 GB | Gamer.nl

Patch Assassin's Creed: Unity verschijnt vandaag, is 6,7 GB | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch moet de framerate van de game stabieler maken. Bepaalde gebieden in de stad Parijs, waar een groot gedeelte van de game zich afspeelt, worden met de patch vervangen om dit te bewerkstelligen. Omdat verschillende data uit de game compleet wordt vervangen, komt er niet 6,7 GB bij de totale grootte van de game.

Naast de stabielere framerate moeten ook diverse bugs verholpen worden met de patch, waaronder de bug waarin opgeslagen progre ie wordt verwijderd en waarin de game vastloopt. Ook moet de online connectie voor de coöperatieve modus verbeterd worden. Een complete lijst met verbeteringen staat op Ubisofts website. De patch komt later deze week ook naar pc. 

Technische problemen

Hoewel het aantal beelden per seconde verhoogd is, melden verschillende gamers wel dat de update meer zogeheten pop-in introduceert. Dit verschijnsel treedt op wanneer bepaalde texturen pas ingeladen worden als spelers al in de buurt zijn. Hierdoor verschijnen objecten of personages in een spel als het ware uit het niets. Na de patch lijkt de pop-in bovendien te zijn voorzien van een speciaal effect.

A a in's Creed: Unity kwam bij release vorige maand onder vuur te liggen omdat de game veel bugs en een instabiele framerate had. Ubisoft heeft zijn excuses naar de consument aangeboden door middel van gratis dlc. Mensen die de Season Pa van de game al hadden gekocht en de dlc toch al zouden ontvangen, mochten een gratis game uitkiezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou