Patch Assassin's Creed: Unity 'verhelpt meer dan 300 bugs' | Gamer.nl

Patch Assassin's Creed: Unity 'verhelpt meer dan 300 bugs' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch moet zorgen voor betere stabiliteit en prestaties: onder andere de framerate is op sommige plekken verbeterd en de game zou met de patch minder vaak moeten crashen. Ook de coöpmodus zou beter moeten werken doordat de matchmaking verbeterd is.

Wat de gameplay betreft heeft Ubisoft "verscheidene hooibaalproblemen" opgelost, mogelijk gaat het hier om de bug waardoor spelers vast kwamen te zitten in een hooibaal. Ook heeft de ontwikkelaar een aantal animatiebugs van npc's verholpen en bugs waardoor spelers op de verkeerde momenten wel of juist niet ontdekt werden.

De patch komt vandaag uit op PlayStation 4 en Xbox One, en later deze week op pc, aldus Ubisoft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou