Patch 1.3 met gratis dlc voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Patch 1.3 met gratis dlc voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Patch 1.3 voor Cyberpunk 2077 - inclusief de gratis downloadbare content - is nu beschikbaar op pc en consoles.

De patch werd eerder deze week onthuld, maar toen werd geen precieze releasedatum gegeven. Nu is de patch dus beschikbaar om te downloaden. De patch is 40,597 GB groot op PlayStation 4, 37,25 GB groot op Xbox-consoles en 33,67 GB groot op pc.

In de patch zit nieuwe content in de vorm van de Bandit-wagen, twee jasjes om te dragen en een nieuw uiterlijk voor Johnny Silverhand. Dit kan allemaal vrijgespeeld worden in de game. 

Patch 1.3 is een van de grootste patches voor de game tot nu toe. Op de website van de game is een flinke lijst met aanpassingen te vinden. Een van de meest uitgelichte aanpassingen is een verbeterde minimap die verder uitgezoomd is, zodat hij gebruiksvriendelijker is.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben vooral benieuwd naar de veranderingen in de NPC's. Dat vind ik toch wel belangrijk om het gevoel te krijgen alsof je in een echte stad rondloopt

0
test

@Ryme op series x is de wereld echt bomvol, maar meer interactie met ze zou ik leuk vinden.

0
test

@hulstpower Op PS5 ook maar als je 3 keer precies dezelfde NPC bij elkaar ziet staan en loopt de hoek om en ziet weer dezelfde NPC dan is de immersie wel weg bij mij Maar ja, ik ga het toch weer een kans geven. Het verhaal is goed en de animaties in de cutscenes zijn ook filmwaardig het is alleen zo jammer van de rest eromheen

0
test

Wat me opvalt op PS5 met de nieuwe patch is dat het 'korrelige' effect dat je soms ziet op de straten om rekenkracht te besparen, flink is verminderd. Keerzijde is dat objecten in de verte nu een lagere resolutie hebben als voorheen. Het zal ongetwijfeld nu nog ietsjes beter draaien op een PS4, maar op de PS5 was het qua fps al best in orde. Nu hebben spelers met een PS5 dus een (deels) lelijkere game teruggekregen ter behoeve van iets wat op hun console helemaal niet van toepassing was.. Beetje jammer weer. Bedankt (base) PS4! Ik hoop ten zeerste dat het downscalen van de graphics, ter behoeve van de framerate bij toekomstige patches achterwege wordt gelaten.. CDPR moet eens snel over de brug komen met die beloofde next-gen patch, want tijd en moeite besteden aan een andere skin voor die halfgare Johnny en wat nieuwe pakjes daar zit geen hond op te wachten lijkt me.

0

Aanbevolen voor jou