Eerder deze week liet men al weten dat er hard gewerkt werd aan een patch voor het recentelijk verschenen Ghost Recon: Advanced Warfighter voor de PC. Welnu, de tijd is daar en de patch is het net opgeslingerd. Het heeft het cijfer 1.10 meegekregen en focust zich voornamelijk op het multiplayergedeelte van de game. Met de update wordt voornamelijk de stabiliteit van de multiplayer onder handen genomen. Tevens zijn er nog een aantal fixes en interface-verbeteringen toegevoegd in deze patch. De hele patchlist is hier te vinden. Kleine greep uit de lijst van verbeteringen en aanpassingen:

- Numerous HUD fixes to prevent issues with cameras, inventory screens and resupply.

- Animation and lighting fixes for various objects.

- Fixed general synchronization problems in Cooperative and Domination modes.

- Destructible objects are correctly reset when restarting rounds in multiplayer. see status of others in inventory.

- Coop players can now see status of others in inventory. Gray means loading, yellow is not ready, green means good to go.

- You no longer have to press "Enter" to confirm input in the multiplayer interface. This should fix certain issues users were having with Gamespy login.

- Landscape meshes for levels tuned and updated for better AGEIA performance.

- Performance increase on bullet hit particles.

- Some stalls have been removed.

Het 28Mb-tellende stukje software kun je downloaden via de Ubisoft site. Meer weten over de PC-versie van Ghost Recon: Advanced Warfighter? Lees dan onze review!