Ontwikkelaar Rocksteady heeft de afgelopen tijd meerdere malen informatie vrijgegeven over Batman: Arkham City, zoals figuren die hun opwachting zullen maken, nieuwe gadgets en inzichten in het verhaal en de locaties die spelers aandoen in Arkham City. Hill verzekert hen er nu van dat al deze informatie slechts de eerste twee uur van het spel beslaat, en dat er nog genoeg verrassingen in de game zullen zitten.

"We zijn trots op het verhaal dat we hebben geschreven voor deze game en we willen dat mensen het pas ervaren wanneer ze het zelf spelen. Er zaten al een aantal verrassingen in Arkham Asylum en je zult hier ook zeker bij Arkham City op stuiten", aldus Hill.

Het uitspelen van Arkham City kost tenminste acht uur, zo stelde marketing manager Dax Ginn in maart. Naast het hoofdverhaal kunnen spelers onder meer zijmissies doen en op zoek gaan naar verborgen trofeeën en andere extra's. Batman: Arkham City komt uit voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC en staat gepland voor een release op 19 oktober.