Nieuws

JackboxParty Pack 6 aangekondigd

Splinternieuwe minigames en terugkerende klassiekers

Geschreven door Cody van den Bogert op
De makers van de populaire partygames Fibbage en Drawful hebben een jaar na het vorige Jackbox Party-pakket het zesde pakket aangekondigd.

Zoals gebruikelijke bevat de collectie een aantal gloednieuwe games en keren er klassieke spellen terug naar de mobiele partygame. Zo wordt Trivia Murder Party weer aan de Jackbox-collectie toegevoegd. In deze spelmodus is het de bedoeling dat de spelers diverse vragen beantwoorden, wanneer iemand het verkeerde antwoord invult, dient hij/zij een minigame te overleven.

De nieuwe spellen die zijn toegevoegd heten: Role Models, Dictionarium, Joke Boat en Push The Button. Bij het spelen van Role Models is het de bedoeling dat je jouw vrienden vergelijkt met films, objecten en muziek, gebaseerd op hun persoonlijkheid. Bij Joke Boat moeten spelers de beste one-liner bedenken, Dictionarium doet beroep op de woordenschat en tijdens Push The Button zoeken de spelers naar een buitenaards wezen dat zich voordoet als een mens.

Door slim gebruik te maken van de smartphones en tablets is Jackbox Party speelbaar met een hoop mensen tegelijk. Inmiddels zijn er al vijf verschillende pakketten boordevol met minigames en verschijnt volgende maand het zesde deel.

Jackbox Party Pack 6 verschijnt 17 oktober voor pc, PlaytStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mario Kart Tour is de hebberigste kartgame voor onderweg Live om 15:00: Sochi Autodrom-voorpret met F1 2019
0

Reacties op: JackboxParty Pack 6 aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.