Partners benaderen Telltale Games om laatste seizoen The Walking Dead af te maken | Gamer.nl

Partners benaderen Telltale Games om laatste seizoen The Walking Dead af te maken | Gamer.nl

Telltale Games meldt door meerdere partners benaderd te zijn om de laatste afleveringen van The Walking Dead af te maken. Dit maakt de ontwikkelaar bekend in een bericht op Twitter.

Eerder werd bekend dat Telltale Games noodgedwongen de meeste werknemers moest ontslaan, deels door tegenvallende verkopen. Hiermee leek het dat de afloop van The Walking Dead en protagonist Clementine nooit duidelijk zou worden, tot frustratie van vele fans. Van alle werknemers is momenteel alleen nog een klein team overgebleven voor de ontwikkeling van de Netflix-versie van Minecraft: Story Mode.

Het moeten sluiten van Telltale Games bracht veel emotie met zich mee, waaronder van Clementine stemactrice Meli a Hutchinson. Hutchinson gaf in een bericht op Twitter aan diep getreurd te zijn van de gebeurteni en rondom de ontwikkelaar. In hetzelfde bericht maakte ze duidelijk zelf niets te weten over de afloop van The Walking Dead.

The Walking Dead

Nu maakt de ontwikkelaar op Twitter bekend benaderd te zijn door verschillende partners om het einde van The Walking Dead te verwezenlijken. "Alhoewel wij momenteel niks kunnen beloven, zijn wij hard aan het werk om een oplo ing te vinden voor het uitbrengen van de derde en vierde aflevering in een bepaalde vorm."

Daarnaast wordt gemeld dat de tweede aflevering van het laatste seizoen vandaag gaat verschijnen op alle platformen. Dit bericht biedt perspectief voor de toekomst van Telltale Games en zijn franchise, alhoewel nog niks vaststaat.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou