Paranautical Activity terug op Steam ondanks doodsbedreiging | Gamer.nl

Paranautical Activity terug op Steam ondanks doodsbedreiging | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Digerati Distribution heeft de game opnieuw uitgebracht als Paranautical Activity: Deluxe Atonement Edition. De rechten van de game zijn volledig afgekocht en Code Avarice ontvangt geen royalty's meer. Dit heeft Valve doen besluiten de game opnieuw beschikbaar te stellen.

De game was eerder van Steam verwijderd omdat één van de ontwikkelaars Valve-baas Gabe Newell op Twitter met de dood bedreigde. De ontwikkelaar in kwestie, Mike Maulbeck, nam enige tijd later ontslag, maar dit was voor Steam geen reden om de game opnieuw aan te bieden. Toen de game na enkele weken nog steeds niet op Steam verscheen, keerde Maulbeck terug naar Code Avarice met de belofte zich te beheersen op sociale media.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou