Paramount brengt game gebaseerd op Top Gun uit | Gamer.nl

Paramount brengt game gebaseerd op Top Gun uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game nemen spelers de rol aan van sterpiloot Maverick, die samen met zijn partner Goose het trainingsprogramma van de Top Gun Academy moet doorlopen. De game biedt spelers twee singleplayer: een campagne met een compleet nieuw verhaal dat geschreven is door Top Gun-schrijver Jack Epps Junior en een survivalmodus waarin spelers het opnemen tegen een oneindig aantal vijanden.

Multiplayer

Naast de singleplayer zijn er ook vijf verschillende multiplayermodi waarin spelers het online opnemen tegen menselijke tegenstanders. Sommige vliegtuigen die in de multiplayermodus kunnen worden gebruikt, moeten ontgrendeld worden. Top Gun wordt ontwikkeld door studio Doublesix en komt deze zomer uit op PlayStation 3, PC en Mac. De studio staat bekend om hun PlayStation 3-shooter Burn, Zombie, Burn en de Xbox Live strategiegame South Park Let's Go Tower Defence Play.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou