Paradox komt met RTS na aankondiging Syndicate-remake | Gamer.nl

Paradox komt met RTS na aankondiging Syndicate-remake | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Shams Jorjani van Paradox zegt in het interview dat de aankondiging van Syndicate als first-person shooter een discu ie teweegbracht binnen de uitgever. Het resultaat was Cartel, een real-time strategiegame die qua setting veel overeenkomsten vertoont met de vroegere Syndicate-games. Zo draait het om grote machtige organisaties en speelt het verhaal zich af in de toekomst. 

Paradox zegt dat het behoorlijk veel vaart achter de productie gaat zetten, zodra het tevreden is met de basis van de game. Naar verwachting is Cartel binnen twaalf tot zestien maanden verkrijgbaar. Of de titel het goed doet, maakt de uitgever niet bijzonder veel uit, zo meldt Jorjani. Hij zegt dat het bedrijf zich in een comfortabele positie bevindt sinds het succes van eerder verschenen titels als Mount & Blade en Magicka.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou