Paradox Entertainment toont drie nieuwe games op GDC | Gamer.nl

Paradox Entertainment toont drie nieuwe games op GDC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Allereerst is er het project 'JFK' dat in ontwikkeling is bij Arrowhead Game Studios, die eerder verantwoordelijk waren voor Magicka. het betreft een multiplayergame waarin de nadruk ligt op "het doden van je vrienden en er cool uitzien terwijl je dit doet." 

Het tweede project is ontwikkeling bij Critical Studio en draagt de codenaam 'Revenge'. Volgens Rock, Paper Shotgun gaat er achter deze titel mogelijk een kleinschalige multiplayergame schuil of wellicht een coöperatieve game. Paradox hint naar de game met de mededeling dat je "slechts twee vrienden nodig hebt en één grote vijand in deze game bomvol met actie in een wereld die kan worden omschreven als één grote val voor helden en kinderen.

Het derde en laatste project draagt de naam 'Silverado' en is in ontwikkeling bij Zeal Game Studio. Het betreft hier een combinatie van een real-time strategy-game met shooter- en tabletop-elementen, gemixt met scienceficiton-elementen. Naast de drie onaangekondigde games laat Paradox Entertainment meer zien van de al aangekondigde titels A Game Of Dwarves en War Of  The Roses .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou