Pandemic Studios maakt een einde aan alle geruchten omtrent de ontwikkeling van Battlefront 3 door te zeggen dat ze absoluut niet werken aan deze game.

Op het internet gonsde het al een tijdje van de geruchten dat Pandemic Studios bezig zou zijn met Battlefront 3, maar een medewerker van de in Los Angeles gevestigde studio laat weten dat de game niet bij hun in ontwikkeling is: "Zoals het er nu voor staat kan ik met zekerheid zeggen dat we op dit moment niet bezig zijn met Battlefront 3. Ik begrijp ook dat het op het internet gonst van de geruchten omtrent deze game, maar de enige die met zekerheid kan zeggen wie Battlefront III onder zijn hoede heeft, is LucasArts zelf."

De titel kwam in de bekendheid nadat een medewerker van Free Radical beelden van een vroege versie had uitgelekt, waarna de game vervolgens werd afgestoten door diezelfde studio vanwege geldproblemen. Sindsdien wordt er druk gespeculeerd over welke ontwikkelstudio de titel verder zou ontwikkelen. En Pandemic Studios lijkt vooralsnog af te vallen als een mogelijke kandidaat.