Panasonics handheld Jungle geannuleerd | Gamer.nl

Panasonics handheld Jungle geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bedrijf zei in een verklaring de ontwikkeling van het product stop te zetten wegens veranderingen in de markt en hun eigen strategische richting. Over wat er gaat gebeuren met Panasonic Cloud Entertainment, de afdeling van Panasonic die de ontwikkeling voor zijn rekening nam, is geen uitspraak gedaan.

Jungle

De Jungle werd afgelopen oktober aangekondigd. Het apparaat zou de nadruk leggen op online- en MMO-games. Zo zouden Battlestar Galactica Online en Runescape erop speelbaar zijn. De Jungle zou een QWERTY-toetsenbord krijgen, een touchpad, twee vierpuntsdruktoetsen en schouderknoppen. De verwachting was dat het apparaat zou werken op een versie van besturing ysteem Linux.

Hoewel Panasonic had aangekondigd dat verschillende grote ontwikkelaars bezig waren met spellen, waren analisten sceptisch over de toekomst van het apparaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou